Referenties

‘Exact stelt ons in staat duizenden agrarische producten te beheren, en logistiek van bestelling tot levering te beheersen’

Lees meer >> Wim Kwant

Directeur, BTN De Haas BV

‘Alle informatie staat op één centrale plek, gegevens zijn snel toegankelijk en we raken geen dingen meer kwijt’

Lees meer >> Bauke van Dijk

IT-manager, Norma MPM

BTN De Haas – Globe + Koppeling webshop – BTN De Haas Globe project

BTN de Haas werkt met Exact Globe en heeft een koppeling laten bouwen om debiteuren en orders uit te wisselen met de website.

Website: https://www.btndehaas.nl

Lees hier het verhaal van de klant

Norma – Globe + HRM + koppeling met tijdregistratiesysteem

Norma MPM maakt gebruik van Exact Globe 2003 en e-Synergy. Sense-IT heeft maatwerk ontwikkeld om beide omgevingen aan te passen en te integreren met de overige systemen binnen Norma MPM.

Website:  https://www.nts-norma.nl

Lees hier het verhaal van de klant.

RTV Noord – Globe + e-Synergy implementatie

De regionale radio en televisie omroep maakt gebruik van Exact Globe voor de financiële en de salarisadministratie. Voor radio en televisie wordt een aparte administratie gevoerd. Deze administratie worden samengevoegd in één e Synergy administratie. e-Synergy wordt gebruikt voor de volledige personeelsadministratie.

Website: www.rtvnoord.nl

 

groningen airport

Groningen Airport Eelde – Exact Globe + e-Synergy implementatie

De luchthaven heeft het luchtvaartinformatie systeem volledig gekoppeld aan Exact Globe financieel. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van e Synergy voor sales / marketing en de personeelsadministratie. Via een internet portaal hebben medewerkers toegang tot hun persoonlijk dossier.

Website: www.gae.nl

vnn

VNN – Globe + e-Synergy implementatie + inkomend factuurregister

Verslavingszorg Noord Nederland gebruikt Exact Globe over meerdere vestigingen. Hiertoe heeft een installatie plaatsgevonden op het WAN (Wide Area Network) welke gebruik maakt van Citrix software. Ook hier wordt e Synergy gebruikt voor de verwerking van inkoopfacturen.

Website: www.vnn.nl

 

Tactus – Globe + e-Synergy implementatie + maatwerk

Tactus maakt gebruikt van Exact Globe voor alle financiële processen. Er is door Het Kennisbureau maatwerk ontwikkeld voor het automatisch verwerken van kasboeken welke in Excel worden bijgehouden. Bij Tactus is de verwerking van inkoopfacturen via e Synergy geautomatiseerd.

Website: www.tactus.nl

 
Euro Mouldings – Exact productie + E-WMS implementatie

Euro Mouldings is een producent van kunststof verpakkingen welke alle processen in Exact Globe heeft ondergebracht. Dit begint uiteraard bij het productieproces. Door de integratie met inkoop en verkoop ontstaat er een volledig financieel inzicht. De uitbreiding met een geavanceerd warehouse management staat gepland.Website: www.euromouldings.com

 
 
Ambulance Zorg Groningen – Exact Globe implementatie

AmbulanceZorg Groningen staat voor dagelijkse spoedhulp, kwalitatief en professioneel. Voor medische zorg, snel en goed. Men werkt hier met Exact Globe voor hun financiële processen. Ook alle benodigde rapportages worden uit Exact Globe gehaald, zo beschikt men tijdig over alle benodigde informatie. www.ambulancezorggroningen.nl

Van der Most – Exact Globe implementatie + HRM + salaris

Alle 18 bedrijven van Van der Most Beheer zijn ondergebracht in Exact Globe. De basis hierbij is de financiële verslaglegging en de salarisadministratie voor circa 1.000 werknemers. Daarnaast kent elk bedrijf zijn unieke kenmerken. Voor de bouwbedrijven zijn ook de logistieke onderdelen van Globe in gebruik.

Website: www.most.nl