Proces analyse

U klopt bij ons aan en u verwacht een geautomatiseerd systeem te krijgen, om zo een proces in uw organisatie te ondersteunen of te verbeteren door middel van automatisering. Door middel van gesprekken en door een vooronderzoek, kunnen wij een informatiesysteem bouwen.

Toch lopen we vaak tegen bedrijven aan waar men een verbetering wil realiseren, maar geen idee hebben waar de knelpunten in hun bedrijfsvoering zitten. Door ons een proces analyse te laten uitvoeren krijgt u heel helder voor ogen hoe uw processen in elkaar zitten, waar de knelpunten zitten en zelfs waar u geld kunt besparen door een aantal veranderingen door te voeren.

Wanneer er als het ware een blauwdruk van uw bedrijf is gemaakt kunnen wij aan de gang gaan met het automatiseren van uw processen. Uw voordeel is dat er een heel helder beeld is van welke processen geautomatiseerd kunnen worden. Hierdoor is het plan van aanpak zeer realistisch en kan een goede inschatting gemaakt worden zonder dat er veel van het plan moet worden afgeweken door onvoorziene problemen. Daarnaast hebben wij al een heel duidelijk beeld van uw bedrijf kunnen krijgen en kunnen wij onze oplossingen zeer goed aan laten sluiten bij uw bedrijf.

Inschrijven voor de nieuwsbrief