Klanten die werken met de Exact Event Manager dienen rekening te houden met het volgende:

De Exact Event Manager werkt middels de web technologie van Microsoft genaamd Silverlight. Dit werd al enige tijd niet meer ondersteund door moderne internet browsers zoals Mozilla Firefox, Google Chrome en Microsoft Edge. Het was alleen mogelijk om dit te configureren via Microsoft Internet Explorer die al enige tijd niet meer door Microsoft geüpdate wordt.

– Microsoft Silverlight wordt niet meer ondersteund vanuit Microsoft en is ook niet meer te downloaden via het internet sinds 12 oktober 2021
– Microsoft Internet Explorer 11 wordt niet meer ondersteund vanuit Microsoft vanaf 14 oktober 2025. Deze kan ook niet meer gedownload worden via het internet en wordt alleen nog meegeleverd op oude windows server platformen.

Dit betekent dat wanneer u in de toekomst overweegt te migreren naar een nieuwe server u de Exact Event Manager niet meer kunt gebruiken daar u niet meer via het internet aan Microsoft Silverlight of Microsoft Internet Explorer kan komen die benodigd is voor de werking van de Exact Event Manager.

Op een windows server 2022 wordt standaard Microsoft Edge meegeleverd i.p.v. de internet explorer!

Als u nu werkt met de Exact Event Manager blijft deze werken op uw huidige server waar reeds Microsoft Silverlight geïnstalleerd is en ook Internet explorer 11 nog op draait.

Voor eventuele vragen hierover kunt u contact met ons opnemen.