In 2017 hebben wij een nieuwe business unit opgericht onder de naam Sense Cloud. Dit hebben we gedaan, omdat er steeds meer vraag kwam naar Exact Globe in combinatie met webapplicaties. Hierdoor kwamen we ook in aanraking met de complexiteit van deze materie. Vanuit Sense Cloud willen wij Exact Globe gebruikers ondersteunen bij deze integratie. Daarnaast zijn wij ook in staat om zelf webapplicaties te ontwikkelen.
 
 
 
Onze missie is om eenvoudig webapplicaties te kunnen koppelen aan Exact Globe! Deze missie heeft vorm gekregen in de ontwikkeling van het product Clickker. Met dit product bent u in staat om in korte tijd Exact Globe te koppelen aan webapplicaties.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wij hebben zelf meerdere webapplicaties ontwikkeld voor klanten, die dankzij Clickker volledig geïntegreerd zijn met Exact Globe. Applicaties ten behoeve van service verlenende bedrijven, een project/uren applicatie,  een keukenapplicatie, een retail applicatie en Clickker.


Clickker maakt gebruikt van een hybride connectie tussen webapplicaties en Exact Globe.

Waarom Clickker?
 
 • Binnen Sense Cloud wilden wij af van alle maatwerkkoppelingen! Deze zijn duur en bij een update van Exact moeten deze koppelingen iedere keer weer bijgewerkt worden. Wij wilden naar een standaard oplossing voor een betaalbare prijs, welke direct ingezet kan worden bij onze klanten.
 • Steeds meer gewenste functionaliteit kan niet altijd geleverd worden binnen de software van Exact. Denk hierbij aan functionaliteit op het gebied van mobiel gebruik (telefoon/tabblad) van software voor buitendienst medewerkers. Maar ook op het gebied van communicatie met klanten (klantportaal) en op het gebied van CRM.
 • Besparing op softwarelicenties en op benodigde hardware binnen organisaties
 • Exact als basis voor financiële/ logistieke administratie. Deze basis kan ingezet worden bij diverse andere applicatie. Denk hierbij aan een systeem als Perfectview (CRM), waarbij data uit Exact Globe (openstaande posten, orderhistorie, factuurhistorie etc) beschikbaar worden gesteld binnen het CRM systeem, zonder dat de CRM gebruikers een Exact licentie nodig hebben.
 • Clickker zorgt ervoor dat de data van Exact Globe snel en veilig beschikbaar kan worden gesteld. Gezien dit een standaard product is, behoren kostbare koppelingen tot het verleden.
Hieronder volgt een overzicht van de inzet van Clickker bij deze bedrijven.
 
 • Service applicatie voor service verlenende bedrijven. Deze applicatie is beschikbaar op een pc, tablet en of mobiele telefoon (www.sense-cloud.nl).
 • Uur project applicatie. De uren worden geschreven op projecten door de medewerkers. Nadat de manager goedkeuring heeft gegeven, wordt deze dat automatisch opgenomen in Exact Globe ten behoeve van de project administratie / facturatie.
 • Ledenportaal
 • Diverse koppelingen met externe Cloud applicaties (Perfectview, Salesforce, Micrososoft Dynamics, Pim Core, Akeneo PIM, ZOHO CRM,…)

www.clickker.nl

De voordelen van de Sense Cloud service oplossing

 • Volledige automatisering van uw serviceproces
 • Een uitgebreide storingsdatabase
 • Toegankelijkheid op alle apparaten
 • Een koppeling met Exact
 • Een gebruikersvriendelijke interface

Meer lezen over de voordelen? Bekijk hier meer informatie over de software.

Hoe het werkt

Sense-Cloud Service is speciaal ontworpen om uw gehele serviceproces te automatiseren. De planner, monteur(s), manager & administratie krijgen daarom allemaal een eigen interface met alle relevante functies. Hiermee kan het volledige proces van planning tot facturering makkelijk & snel uitgevoerd worden. Zo minimaliseert u de administratieve kosten & maximaliseert u de klantervaring. Daarnaast geeft de software ook real time inzicht in de financiële bedrijfsresultaten per onderdeel/servicedienst. Dit maakt het makkelijker om in te zien welke producten een meerwaarde hebben voor uw bedrijf

Voor meer info kijk je op: www.sense-cloud.nl

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen: info@sense-it.nl / 0591-652400

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief