Technische Exact-specialisten op het gebied van koppelingen en het ontwikkelen van webapplicaties

Steeds meer organisaties maken gebruik van een kleurrijk pakket IT systemen ter ondersteuning van het uitvoeren van haar bedrijfsprocessen. Er komt bijvoorbeeld een nieuw CRM systeem bij of een marketing softwaretool die ook waardevolle nieuwe data genereert. Je wilt je verkoopactiviteiten gaan uitbreiden door je webshop te koppelen aan Bol.com of Amazon. Om mee te gaan in alle veranderingen is het belangrijk om de juiste data altijd op de juiste plek beschikbaar te hebben. Maar hoe zorg je er nu voor dat je alle data met elkaar integreert?

In het verleden werden deze functionaliteiten ondergebracht in één systeem. Maar tegenwoordig is dit niet meer het geval. Steeds meer bedrijven kiezen naast hun basis (financieel & logistieke software) voor oplossingen buiten de basis om. Dit kan allerhande redenen hebben. De meest voorkomende reden is het ontbreken van gewenste functionaliteit binnen de basis software.

Voor Sense Cloud en haar klanten is de basis de software van Exact. Exact is een populair Nederlands ERP-pakket dat gebruikt wordt door meer dan 500.000 bedrijven.

In de praktijk komt het er nu vaak op neer dat de data vanuit het ene systeem handmatig wordt bewerkt zodat deze geïmporteerd kan worden in het andere systeem. Handwerk is tijdrovend en foutgevoelig. Dit kan gelukkig eenvoudiger. Hoe handig is het, als al deze systemen geautomatiseerd gegevens met elkaar kunnen uitwisselen? Dit spaart kostbare tijd én voorkomt veel fouten.

Sense Cloud is gespecialiseerd in de realisatie van slimme koppelingen. Van simpele processen, tot zeer complexe waarbij dagelijks honderdduizenden records verwerkt moeten worden.

Om al deze applicaties aan de software van Exact te koppelen, ontwikkelen wij Clickker (www.clickker.nl).  Een slimme en vernuftige softwareapplicatie. Wij kunnen zonder problemen de meest uiteenlopende softwarepakketten aansluiten aan de software van Exact. Vaak is een koppeling al binnen een paar werkdagen te realiseren!

Het online beschikbaar maken van software is een trend die al enige tijd aan de gang is. Met je data in de Cloud ben je niet meer gebonden aan de kantooromgeving. Bovendien zijn webapplicaties op elk device toegankelijk. Wel zo makkelijk. Sense Cloud kan organisaties helpen bij het laten maken van een webapplicatie. Technologie is niet meer de beperkende factor maar het gebruikersgemak laat nog wel eens te wensen over. Sense Cloud kent de do’s en don’ts van online software in combinatie met de software van Exact als geen ander en ontwikkelt applicaties die bijdragen aan de productiviteit verbetering binnen bedrijven in combinatie met gebruikerstevredenheid.

We ontwikkelen software op basis van Microsoft .NET een technologie die zichzelf ruimschoots heeft bewezen. Onze jarenlange ervaring brengt jouw voordeel. Veelgebruikte functionaliteiten hebben we gebundeld in zogenaamde standaardcomponenten genaamd Business Blocks. Deze Business Blocks zijn als Legostenen, die volgens duidelijke standaarden zijn gebouwd en gedocumenteerd. Het gaat om componenten voor functionaliteiten die vaak in online platforms voorkomen. Bijvoorbeeld gebruikersbeheer, bestanden uploaden, online betalingen, genereren van PDF’s, versturen van emails en het integreren met de software van Exact.

Hiermee bespaar je gemiddeld 50% op de ontwikkelkosten. Dat maakt het mogelijk voor ons om onze focus te leggen op functionaliteit die jouw webapplicatie uniek maakt.

Ook verzorgen wij binnen Sense Cloud de hosting van onze webapplicaties. Dit doen wij in nauwe samenwerking met onze partner Previder. Met ons Platform as a Service voorzien we in robuuste en veilige hosting, beheer en onderhoud van de infrastructuur van online platforms. De diensten die wij gebruiken zijn schaalbaar en redundant opgezet. Inclusief backups, logging en monitoring.