UPDATE 29 juni 2022:

Inmiddels is bekend dat de oude Rabobank koppeling door de Rabobank een week langer ondersteund wordt t/m 1 augustus 2022. Hierdoor is er wat meer tijd voor de overgang naar de nieuwe PSD 2 Rabobank koppeling voor klanten.

 

Startpagina: overstappen op een nieuwe bankkoppeling met Rabobank (exactsoftware.com)

 

Exact zal voor die datum de nieuwe PSD2 Rabobank koppeling aan opleveren! Dus heb nog even geduld!

 

UPDATE 22 JUNI 2022:

Exact gaat de nieuwe Rabobank PSD2 koppeling op zeer korte termijn aanbieden aan klanten. Dit zal vóór 1 juli zijn.

 

U krijgt een email zodra deze voor u beschikbaar is. Zorg alvast dat u zich voorbereid op de bedrijfsscreening!

Enige tijd geleden heeft de Rabobank een email gestuurd naar alle klanten die gebruik maken van de online boekhoudkoppeling waarin wordt aangegeven dat de huidige boekhoudkoppeling gaat stoppen per 1 juli 2022.

Er is een vernieuwde boekhoudkoppeling die ook ondersteuning biedt aan PSD2. Voor meer informatie over PSD2 kun u dit nalezen op de website van De Nederlandse Bank.

Voorlopig kunt u gewoon doorwerken met de huidige Rabobank koppeling tot 1 juli 2022.

Het is momenteel al niet meer mogelijk de oude Rabobank koppeling aan te vragen. Hiervoor zult u moeten wachten tot 1 juli.

 

Profiteer van PSD2

Exact beschikt over een uitgebreide PSD2-licentie van De Nederlandsche Bank. Stap over naar een PSD2-bankkoppeling van Exact en profiteer van de voordelen:

  • Meer real-time inzicht: ontvang minimaal vier keer per dag de laatste bankgegevens   
  • Bespaar tijd: laat banktransacties sneller en gemakkelijker verwerken  
  • Focus op veiligheid: houd 100% controle over wie er toegang heeft tot je bank   
  • Klaar voor de toekomst: PSD2 is de basis voor toekomstige innovaties van Exact 
  • Inbegrepen bij abonnement: Indien bankkoppelingen nu al onderdeel uitmaken van je abonnement, zijn PSD2-bankkoppelingen inbegrepen bij je huidige abonnement
  • Middels gebruikmaking van een Exact Shared Cloud Services (ESCS) account. (Deze kunt u dus gewoon opnieuw gebruiken hiervoor)
  • Het is niet mogelijk om de PSD2 koppeling te gebruiken voor zakelijke spaarrekeningen of automatische incasso’s. Deze optie wordt op dit moment (nog) niet aangeboden door de Rabobank. Dit kan alleen op de handmatige manier van uit Exact via een bestand die je op de website van de Rabobank dient te importeren.
  • Voor Exact Globe Next / Exact Globe+ gaat de nieuwe PSD2 Rabobank koppeling binnenkort verschijnen. We houden u hiervan op de hoogte zodra er meer bekend is!