Polybius koppelplatform tussen Exact Globe en PerfectView

Exact Globe is het financiële administratie pakket voor MKB, Perfect View het CRM pakket voor vertegenwoordigers op de weg. Samen zijn ze een sterk team voor het MKB.

Wil je beschikking hebben tot je relaties uit Exact Globe, zien welke facturen er nog open staan of je producten catalogus raadplegen buiten kantoor. Deze gegevens dubbel bijhouden in beide pakketten levert een hoop extra werk op en gaat zelden foutloos. Wij hebben middels Polybius een standaard koppelplatform ontwikkeld voor PerfectView. Gegevens synchroniseren, altijd up to date zijn en overal inzicht op een bedrijfszekere manier.

Wat betekent dit in de praktijk?

U heeft reeds een Exact Globe installatie en een PerfectView account. Wij installeren Polybius en stellen de koppeling in op basis van de wensen die u heeft. Alles wordt getest door ons en u als klant wanneer iedereen tevreden is stellen we het synchronisatie schema in en u bent klaar.

Afwijken van de standaard?

Elke bedrijf is uniek. Elke bedrijfsvoering is daarom in detail altijd anders, net als uw financiële administratie. Onze koppeling houdt rekening met afwijkende keuzes en wensen en maakt het mogelijk zonder dat de bedrijfszekerheid in het geding komt.

Wat gebeurt er als het fout gaat?

Mocht er een fout optreden in een deel van de synchronisatie dan zijn de duidelijke logboeken een uitkomst voor iedereen die de koppeling beheert. Met versiebeheer kunnen verschillen bekeken worden van alle wijzigingen en door de ingebouwde controle worden logische fouten direct opgespoord. Geen zorgen en altijd inzicht voor u als klant en ons als ondersteuner.

Exact Globe & PerfectView: Met beide benen op de grond naar de Cloud dankzij Clickker