Exact Globe en Exact Compact bieden de mogelijkheid om gebruik te maken van de digitale brievenbus voor het werken met elektronische facturen en het telebankieren met de Rabobank koppeling.

In oktober 2019 verhoogt het beveiligingsniveau van de communicatie tussen Exact Globe/Exact Compact en de digitale brievenbus. De recente product updates van Exact Globe en Exact Compact zijn hier vanaf product update 414 reeds gereed voor, maar mogelijk dien je aanvullende stappen uit te voeren.

Om ervoor te zorgen dat de communicatie met de digitale brievenbus ook na oktober 2019 blijft functioneren dien je het protocol TLS 1.2 in te schakelen. Dit dien je uit te voeren op alle werkstations waarmee jij gebruik maakt van Exact Globe/Exact Compact om met de digitale brievenbus te communiceren.

Voor meer informatie over het inschakelen van het TLS 1.2 protocol, zie Hoe kan ik het protocol TLS 1.2 inschakelen?

Mocht u geen internet explorer kunnen vinden kunt u ook in windows via Startknop – Uitvoeren/Run of Startknop – Vergrootglas volgende commando invullen “inetcpl.cpl“. Zodra u hier enter op geeft wordt de configuratietool gevonden/gestart voor het instellen van de internet opties.